EM-karsinnan kisatunnelmia Iittalassa

16.4.2013

Jouki kauniilla vanne-ohjelmallaan
Jouki kauniilla vanne-ohjelmallaan
Jouki, Ekaterina ja Kati
Jouki, Ekaterina ja Kati
Nuorten vannejoukkue
Nuorten vannejoukkue

Hämeenlinnan Voimisteluseura isännöi sunnuntaina 14.4. 2013 rytmisen voimistelun EM-karsintojen ensimmäisiä kisoja. Iittala-hallissa tunnelma oli korkealla, kun yleisö sai ihailla Suomen huippujen taiturointia.

 

Hallitseva Suomen mestari Rekolan Raikkaan Jouki Tikkanen aloitti parhaiten ensimmäiset karsintakisat voittaen vanne-, keila- ja nauhaohjelmat. Pallo-ohjelmassa Jouki ylsi toiseksi Elisen Ekaterina Volkovan voittaessa. Kaikkien maajoukkuevoimistelijoiden suoritukset olivat silmiä hivelevän kauniita. Mukana karsinnoissa olivat myös Elise Järvenpään Kati Rantsi, Elisen Iina Linna ja Suomalaisen Voimisteluseuran Inessa Rif.

 

Nuorten joukkueiden EM-karsinnat voitti hallitseva Suomen mestari Elisen ja Elise Järvenpään Orkideat. Oman seuramme Nuorten vannejoukkue esiintyi kilpailun ulkopuolella ja hurmasi kauniilla ohjelmallaan ja eläytymisellään. Nuorten vannejoukkueen Annika, Sara, Hilma, Salla-Maria ja Anni-Nelli valmistautuvat toukokuussa pidettäviin SM-kisoihin. Onnea tytöille!

 

EM-karsintakilpailun lomassa saatiin ihailla pienten voimistelijoiden hellyyttäviä esityksiä. Mukana oli 4-7-vuotiaita Alkeisryhmäläisiä sekä valmennusryhmämme nuorimmat voimistelijat Mikrot eli Iiris, Siiri S, Siiri L, Ida ja Veera. Kiitos ihanista esityksistä!