Uusien voimistelijoiden ilmoittautuminen syksyn ryhmiin!

20.6.2017

Ryhmämme ovat pääosin täynnä tällä hetkellä ja joihinkin ryhmiin/ikäluokkiin on jonkun verran jonoa. 

Poikien ryhmiin on muutama paikka vapaana;
pojat 2006-2007 ja pojat 2008-2009 syntyneet.

Ilmoittautumislinkki on tällä hetkellä suljettuna. 

Mikäli haluatte ilmoittautua jonoon tai hakea vapaina olevia poikien ryhmän paikkoja, niin ottakaa yhteyttä sähköpostitse hmlvoimisteluseura@gmail.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

https://goo.gl/forms/JS4rBFjRnDzaGrWU2

 

HUOM! Tämä linkki on ainoastaan uusille ilmoittautujille. Jos olette jo saaneet paikan jostakin ryhmästä, niin sen rekisteröityminen Jäsentieto Neptoniin , joka löytyy seuramme nettisivuilta etusivun oikeasta reunasta!

 

Lomakkeessa kysytään henkilötietoja sekä kiinnostuneisuus lajista. 

Voimisteluseuran lajeina syksyllä 2017 ovat Voimistelukoulu, Joukkuevoimistelu, Rytminen voimistelu, Telinevoimistelu, Elenian tempputunnit, Akrobatiavoimistelu ja Parkour. Osa lajeista/ryhmistä on harrasteryhmiä ja osa on kilparyhmiä. Kaikkiin lajeihin / ikäryhmiin ei mahdu uusia voimistelijoita syksyllä 2017.

Voimisteluseuran tunnit pidetään Tavastia-Areenalla, Hattelmalantie 25 (paitsi Elenian tempputunnit Elenia Areenalla, Härkätie 17B).

Voimistelukoulu on tarkoitettu 3-6-vuotiaille voimistelijoille.

Telinevoimistelussa on harrasteryhmiä noin 6-15-vuotiaille tytöille ja pojille. Telinevoimistelun tunnit ovat Tavastia-Areenalla, mutta lisäksi järjestetään tempputunteja Elenia Areenan telinesalissa.

Parkour-kurssi 8-16-vuotiaille tytöille ja pojille. 

Ryhmiä järjestetään ilmoittautumisten perusteella. Ryhmään pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse elokuun aikana. 

Harrasteryhmien syyskausi alkaa ma 28.8.

 

 

Kaikille ryhmiin päässeille on lähetetty sähköpostit syksyn ryhmistä. Mikäli olet ilmoittatunut syksyllä tai jo keväällä näihin lajeihin, etkä ole saanut sähköpostia, niin otathan yhteyttä hmlvoimisteluseura@gmail.com.