Kausikirje 1/2017-2018

27.9.2017

KAUSIKIRJE 1/17-18

Kausi on lähtenyt reippaasti käyntiin. Tervetuloa mukaan seuran toimintaan uudet ja vanhat jäsenet.

Seurassamme harrastaa ja kilpailee noin 470 lasta ja nuorta. Lajeina seurassamme on voimistelukoulu, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu sekä parkour. Lisäksi meiltä löytyy aikuisten ryhmäliikuntatunteja sekä Flow Gymnastics. 

Seuramme puheenjohtajana 1.8.2017 on aloittanut Petri Hämäläinen.
Hallituksen kokoonpano kaudella 2017 – 2018:

Petri Hämäläinen, puheenjohtaja, petri.hamalainen@kantaputki.fi, puh. 0400 877 015
Juha Lehtinen, juha.lehtinen@fonecta.com
Mirva Viitamäki, mirva.viitamaki@gmail.com
Piia Perätalo, piiaperatalo13@gmail.com
Jaana Vartiainen, jaanavartiainen@hotmail.fi
Minna Kärri, minna.karri@hameenlinna.fi
Laura Latomäki, laura.latomaki@hotmail.com
Anne Hujo, annehujo@gmail.com
Niina Kovanen, varajäsen, niina.kovanen@hamk.fi

Toimistomme sijaitsee Tavastia-Areenan aulassa. Toimistolla työskentelee Mari Ollikainen ja Oona Roisko.
hmlvoimisteluseura@gmail.com, puh. 045 7731 1133.
Ajankohtaisista asioista tiedotamme nettisivuillamme http://www.voimisteluseura.com/.

Voimisteluun liittyvissä asioissa ota ensisijaisesti yhteys oman lapsesi valmentajaan /ohjaajaan. Seuran toimintaan ja laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys toimistoon. Myös hallituslaisia saa lähestyä aina, kun jokin asia seurassa askarruttaa. Hallitus kokoontuu kuukausittain.

Kauden alkuun toivomme palautetta seuran toiminnasta, jotta voimme paremmin luoda yhteisiä tavoitteita seuratoiminnan kehittämiseksi. Vastaaminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpYkusE-qWiI6ZdPFUS5Ci_yfb13PeXzpCyq-YCuQ7s8OYSg/viewform

Palautteen antaminen ei vie aikaa paria minuuttia kauempaa. Hallitus käsittelee kokouksissaan kaikki palautteet. Palautetta voi antaa myös henkilökohtaisesti tai esim. sähköpostitse. Linkin kautta annettu palaute pysyy nimettömänä. Palaute linkki sulkeutuu 15.10.17.  

Hallin edessä olevaa parkkitilaa on runsaasti, mutta ruuhkaisimpina iltoina se ei ihan riitä. Siitä huolimatta vältetään turvallisuussyistä hallin edessä olevalle tielle parkkeerausta tai pysähtymistä. Hallin takana on runsaasti lisää parkkitilaa.

Pidetäänhän yhdessä huolta myös hallin siisteydestä ja viihtyvyydestä. Muistetaan laittaa esimerkiksi voimisteluvälineet, matot ym. siististi niille kuuluville paikoilleen käytön jälkeen. Viimeisenä hallilta lähtevät aikuiset varmistavat myös että ulko-ovet jäävät lukituiksi.

Harrasteryhmien tunteja ei ole syyslomaviikolla 42. Kilparyhmien valmentajat infoavat omia ryhmiään erikseen syyslomaviikon harjoituksista.

 

Toimistolla myynnissä seuratuotteita mm. juomapulloja, sukkia, kylmälaukkuja ja seuratakkeja.

Teamplace HämVs-treenivaatteiden tilaaminen tapahtuu nettisivuilla olevan linkin kautta.

Nyt uutena seuratuotteena lämmin McKinley takki, yhteistyössä Intersport Hämeenlinnan kanssa.

Rintaan tulee seuran logo.
Takki on laadukas, aikuisten takeissa on kevyt untuvatäyte ja lasten takki on valmistettu pehmeästä vanutäytteestä.
Takkien koot: 130-160 cm, naisille koot 34-44 sekä miehille koot S-XXXL.

Takeista on toimistolla mallikappaleet, mutta eri kokojen sovitus tapahtuu Hämeenlinnan Intersport- myymälässä 18.9.-2.10. välisenä aikana. 
Intersportin myymälän kassalla on tilauslista. Tilatut takit toimitetaan tilausajan jälkeen seuran toimistolle, josta ne voi lunastaa käteis- tai korttimaksulla.
Takkien hinnat: lasten takki 45€/kpl ja aikuisten takit 64€/kpl.

 

Seuran taloustilanteen vakaannuttamiseksi tarvitaan kaikkien ponnisteluja. Kausimaksuja tullaan tarkistamaan seuraavalle kaudelle, tämän kauden laskutus on osin tehty ja osin käynnissä.
Varainkeruu kampanjoita on tulossa. Aloitamme kilparyhmäläisten joulukortti myynnillä, jokainen kilparyhmään kuuluva voimistelija saa kortteja myyntiin. Tästä ohjeistus tulee tuonnempana heille erikseen. Lähempänä Joulua on tulossa vielä mukava, koko seuran yhteinen varainkeruu touhu. Sen kautta jokainen pääsee hankkimaan esim. joulumuistamisia läheisilleen, opettajille kouluun jne. Tästäkin on lisätietoa tulossa myöhemmin.

Mikäli sinulla on hyviä ideoita tai ajatuksia varainkeruun järjestämiseksi jatkossa, ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen. Kehitteillä on myös sponsoreiden hankinta seuralle. Kuulemme mielellämme ajatuksia/ ehdotuksia tämänkin asian suhteen.

 

Mukavaa Jumppasyksyä kaikille terveisin Mari, Oona sekä HämVs:n hallitus